Ir al contenido principal

L’IES ALMENARA CELEBRA LA DIVERSITAT

 

El 28 de juny es commemora a nivell internacional l’orgull per la diversitat sexual, familiar i de gènere.

Nosaltres hem volgut sumar-nos a aquesta efemèride per mostrar suport a l’alumnat LGTBI i també per fer de l’institut un entorn inclusiu i segur per a totes les persones.

S’ha creat un mural amb el lema “Més vell que l’anar a peu”. En ell s’hi visibilitzen parelles i referents LGTBI al llarg de la història, en un recorregut que comença en l’Antic Egipte, les Antigues Grècia i Roma, travessa les darreries del segle XIX i els inicis del XX, i arriba, finalment, a imatges més recents.

D’altra banda, el Departament de Plàstica ha elaborat amb el seu alumnat de 1r d’ESO personatges a partir de les icones d’home i de dona, jugant a trencar les imatges estereotipades del gènere. Al seu torn, l’alumnat de 3r d’ESO ha dibuixat a tinta cabells sense rostre, que reforcen la idea del gènere com a construcció social.

 A més, l’alumnat de 4t PR ha realitzat un armari, amb l’ajuda dels Departaments de Tecnologia i de Plàstica. S’ha convidat a la comunitat educativa del centre a travessar-lo, per mostrar suport i compromís envers la realitat LGTBI.

Finalment, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almenara ens ha proporcionat material informatiu vari amb el qual l’alumnat de 3r d’ESO ha muntat una paradeta per transmetre diferents continguts als seus companys i companyes, tot enmig d’una jornada enriquidora, respectuosa i diversa.

Si vols vore les fotos CLICA ACÍ DAMUNT  o en la imatge


Entradas populares de este blog

JORNADAS PUERTAS ABIERTAS IES ALMENARA 19-20

¿Estás pensando dónde estudiar? No lo dudes, IES Almenara es tu instituto. Nuestros pilares: calidad en el aprendizaje, atención individualizada del alumnado y el diálogo como método de resolución de conflictos. Presentación de solicitudes del 17 al 25 de junio. Clica en la imagen y te presentamos nuestro instituto.

MATRICULACIÓ CURS 22-23

¡¡ATENCIÓN!! Abierto el plazo de MATRÍCULA para el curso 2022-2023 Cursos 1º ESO y 1º Bachiller se hace con sobre (recoger en administración del centro en caso de no tenerlo) Cursos 1º FPB con sobre cuando salgan las listas provisionales y 2º FPB los matriculamos en el centro Cursos 2º ESO, 3º ESO, 4º ESO y 2º Bachiller se hace online a través de ESTE ENLACE : PLAZO: hasta el 5 de julio a las 24h ATENCIÓ!! Obert el termini de MATRÍCULA per al curs 2022-2023 Cursos 1r ESO i 1r Batxiller es fa amb sobre (recollir en administració del centre en cas de no tindre-ho) Cursos 1º FPB amb sobre al eixir les llistes provisionals i 2n FPB els matriculem en el centre Cursos 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 2n Batxiller es fa en línia a través d' AQUEST ENLLAÇ https://padlet.com/iesalmenara/ftkyt9c1ya7i324g TERMINI: fins el 5 de juliol a les 24h

ATENCIÓ!!