Ir al contenido principal

PLA DIVÈRSIA: TALLERS SOBRE DIVERSITAT SEXUAL, FAMILIAR I DE GÈNERE

 Enguany hem dut a terme els tallers de sensibilització sobre diversitat sexual, familiar i de gènere adreçats als grups de 1 ESO, 4t ESO i FPB I i II.El Pla Divèrsia és una iniciativa de Lambda, col·lectiu LGTB+ i compta amb el suport de la Diputació de València, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. La seua finalitat és formar i sensibilitzar per erradicar la LGTBfòbia a les aules valencianes, que és un dels principals motius d’assetjament escolar.

Durant les dues sessions, l’alumnat va mostrar curiositat, i estigué atent i participatiu. Aquesta experiència enriquidora tant per a l’alumnat com per a l’equip docent que estigué present als tallers, tindrà continuïtat el proper curs, estenent també la formació al professorat.

El conjunt de persones implicades en els projectes d’Igualtat i Convivència del centre treballem per a que l’institut siga un entorn segur, lliure de tot tipus de violències, prejudicis i discriminacions, on cadascú puga ser qui vullga ser, perquè entenem que la diversitat i la igualtat són valors als quals no podem renunciar.
Clica damunt per vore més iatges.



Entradas populares de este blog

JORNADAS PUERTAS ABIERTAS IES ALMENARA 19-20

¿Estás pensando dónde estudiar? No lo dudes, IES Almenara es tu instituto. Nuestros pilares: calidad en el aprendizaje, atención individualizada del alumnado y el diálogo como método de resolución de conflictos. Presentación de solicitudes del 17 al 25 de junio. Clica en la imagen y te presentamos nuestro instituto.

MATRICULACIÓ CURS 22-23

¡¡ATENCIÓN!! Abierto el plazo de MATRÍCULA para el curso 2022-2023 Cursos 1º ESO y 1º Bachiller se hace con sobre (recoger en administración del centro en caso de no tenerlo) Cursos 1º FPB con sobre cuando salgan las listas provisionales y 2º FPB los matriculamos en el centro Cursos 2º ESO, 3º ESO, 4º ESO y 2º Bachiller se hace online a través de ESTE ENLACE : PLAZO: hasta el 5 de julio a las 24h ATENCIÓ!! Obert el termini de MATRÍCULA per al curs 2022-2023 Cursos 1r ESO i 1r Batxiller es fa amb sobre (recollir en administració del centre en cas de no tindre-ho) Cursos 1º FPB amb sobre al eixir les llistes provisionals i 2n FPB els matriculem en el centre Cursos 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 2n Batxiller es fa en línia a través d' AQUEST ENLLAÇ https://padlet.com/iesalmenara/ftkyt9c1ya7i324g TERMINI: fins el 5 de juliol a les 24h

ATENCIÓ!!