Ir al contenido principal

MARJAL D'ALMENARA (2n FPB)

El passat 20 de novembre, els alumnes de 2n FPB van tindre la oportunitat de visitar l'espai natural protegit de la Marjal pertanyent al municipi.
Es varem deplaçar amb bicicleta i acompanyats pels professors Arístides i Josep Ramon.
La visita va començar amb un passeig amb bicicleta fins la zona de la marjal, per a després esmorçar en la zona de descans i esbarjo habilitada junt a la mateixa llaguna natural.
Seguidament, els alumnes van poder gaudird'una visita guiada a càrrec d'una integrant de l'agrupació ecologista AGRÓ, entitat defensora i conservadora d'aquest paratge natural entre d'altres.
Posteriorment els alumnes, junt als professors acompanyants, van continuar la visita pel seu compte, acabant la jornada amb un dinar que també va tindre lloc a la zona d'esbarjo. Finalment, els alumnes van retornar al centre per donar per finalitzada la jornada.
Aquesta visita ha permés als alumnes entrar en contacte amb l'espai natural de la zona d'on són originaris i augmentar la seua sensibilitat i consciència de la necessitat de conservar aquests espais per la importància que tenen per a que la vida de la fauna que els habita, i la nostra pròpia, no es veja afectada.
la persona que va exercir de guia durant la visita va posar al corrent als alumnes i al professorat que els acompanyava, de la biodiversita existen en la zona i també dels problemes que han afectat, afecten i poden afectar a l'espai natural en un futur.
A més a més, el grup assistent va tindre a la seua disposició instrumental que els va permetre l'observació de algunes aus caracteróstiques del lloc i del entorn en general d'una forma més detallada.
Clica damunt per vore més fotos.
https://photos.app.goo.gl/VcB6tHV6P7XNKGDQ6

Entradas populares de este blog

JORNADAS PUERTAS ABIERTAS IES ALMENARA 19-20

¿Estás pensando dónde estudiar? No lo dudes, IES Almenara es tu instituto. Nuestros pilares: calidad en el aprendizaje, atención individualizada del alumnado y el diálogo como método de resolución de conflictos. Presentación de solicitudes del 17 al 25 de junio. Clica en la imagen y te presentamos nuestro instituto.

MATRICULACIÓ CURS 22-23

¡¡ATENCIÓN!! Abierto el plazo de MATRÍCULA para el curso 2022-2023 Cursos 1º ESO y 1º Bachiller se hace con sobre (recoger en administración del centro en caso de no tenerlo) Cursos 1º FPB con sobre cuando salgan las listas provisionales y 2º FPB los matriculamos en el centro Cursos 2º ESO, 3º ESO, 4º ESO y 2º Bachiller se hace online a través de ESTE ENLACE : PLAZO: hasta el 5 de julio a las 24h ATENCIÓ!! Obert el termini de MATRÍCULA per al curs 2022-2023 Cursos 1r ESO i 1r Batxiller es fa amb sobre (recollir en administració del centre en cas de no tindre-ho) Cursos 1º FPB amb sobre al eixir les llistes provisionals i 2n FPB els matriculem en el centre Cursos 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 2n Batxiller es fa en línia a través d' AQUEST ENLLAÇ https://padlet.com/iesalmenara/ftkyt9c1ya7i324g TERMINI: fins el 5 de juliol a les 24h

ATENCIÓ!!